Subliminal Audio - Positive Tanker

Denne Subliminal Audioen programmerer tankene dine til å snakke deg opp, til å bygge opp under at du har alt du trenger i deg til å leve det livet du ønsker å leve!

Vi mennesker har ca. 80 000 tanker i løpet av en dag og 80 % av de er negative. Tenk det?! Ettersom alt nytt og overraskende var ensbetydende med fare da vi levde som huleboere er bakgrunnen for denne negative tankeloopen forståelig, tankene våre skal beskytte oss og holde oss i live. Men når vi ikke lenger er i livsfare på daglig basis og tankene våre henger sammen med følelsene våre og følelsene våre styrer hvordan vi lever livet vårt så er det på tide å snu negativiteten så du kan leve ditt beste liv!!!

Subliminal påvirkning er stimuli utenfor vår bevisste oppfatning; her er positive affirmasjoner, som snur de negative tankene, dine spilt inn under 528 Hz musikk, som demper stressresponsen i kroppen.
Subliminal påvirkning har vært brukt i årevis og forskere har stadfestet at dette påvirker underbevissheten vår og styrer hjernebølgene dit vi ønsker. Kult hva? 

Så bare trykk på play, lev som du pleier og se hvordan du litt etter litt tar bedre valg for deg selv.

What People Are Saying:

Helle Karine lærer meg å gå ut av hodet og inn i kroppen, noe som virkelig oppleves helbredende. Jeg er evig takknemlig for at jeg oppdaget denne kvinnen. Hun er MAGISK. - Nadia

333,00 NOK